Voittajien näkyvyys

Voittajakampanjat sekä short-listalle päässeet saavat paljon julkisuutta. Tälle sivulle on koottu kaikki näkyvyysmahdollisuudet.

Short-listatut kampanjat

Tiedote

Short-listasta julkaistaan mediatiedote.

Effie.fi -sivusto

Short-lista julkaistaan effie.fi -sivustolla ja kampanjat lisätään kampanjahakukoneeseen. Kampanjan tiedoista julkaistaan mainostaja, toimistot, tekijätiimit, kampanjatiivistelmä, kilpailusarja ja yksi luova näyte.

Effie.org -sivusto

Effie Worldwide julkaisee short-listasta tiedotteen ja kampanjat lisätään Case Studies -osioon. Kampanjoista julkaistaan mainostaja, toimistot, tekijätiimit, 90-sanainen tiivistelmä, kilpailusarja, kuva ja kampanjakoostevideo sekä koko kampanjadokumentaatio, jos mainostaja ja toimistot antavat luvan. Lisäksi Effie Worldwide kerää kampanjan mainostajasta ja toimistoista tarkempia tietoja Effie Effectiveness Indexin ranking-listoja varten.

Voittajien näkyvyys

Tiedote

Voittajista julkaistaan mediatiedote.

Sanoma Media Finland

Voittajakampanjoista julkaistaan koosteilmoitus Helsingin Sanomissa.

Effie.fi -sivusto

Voittajat julkaistaan effie.fi -sivustolla ja kampanjat lisätään kampanjahakukoneeseen. Kampanjan tiedoista julkaistaan mainostaja, toimistot, tekijätiimit, kampanjatiivistelmä, kilpailusarja ja yksi luova näyte.

Effie.org -sivusto

Effie Worldwide julkaisee voittajatiedotteen ja kampanjat lisätään Case Studies -osioon. Kampanjoista julkaistaan mainostaja, toimistot, tekijätiimit, 90-sanainen tiivistelmä, kilpailusarja, kuva ja kampanjakoostevideo sekä koko kampanjadokumentaation, jos mainostaja ja toimistot antavat luvan. Lisäksi Effie Worldwide kerää kampanjan mainostajasta ja toimistoista tarkempia tietoja Effie Effectiveness Indexin ranking-listoja varten.