Osallistumisohjeet

Päivitämme osallistumisohjeet kesän 2020 aikana. Osallistumista pyritään jatkossa helpottamaan.

Suosittelemme sillä välin lukemaan Tarjan vinkit Effie kisatyön kirjoittamiseen ja voit ladata ne myös Tarjan vinkit powerpoint-tiedostona itsellesi. Katso puheenvuorot Effie konkareilta Sanomatalon kick-off tilaisuudesta, tallenne 13.8.2019.

Osallistumislomake

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä osallistumislomake verkossa. Tavoitteiden ja tulosten tarkka kirjaaminen lomakkeelle on erityisen tärkeää, sillä kilpailussa arvioidaan markkinointiviestinnän tuloksellisuutta.

Täytä osallistumislomake huolellisesti, koska tuomarit tekevät päätöksensä lomakkeella ilmoitettujen tietojen ja linkkien perusteella.

Tarkista myös linkkien toimivuus ja voimassaolo koko tuomaroinnin ajalle. Kilpailun järjestäjä ei vastaa puutteellisesti täytetyistä osallistumislomakkeista tai linkeistä, jotka ovat viallisia tai joiden voimassaolo päättyy tuomaroinnin aikana.

Osallistumislomakkeen kysymyksiin pitää jatkoesittelyjen yhtenäisyyden vuoksi vastata suomeksi. Kilpailutyön luovat näytteet ja tiivistelmä voivat olla englanniksi.

Jos haluat tulostaa itsellesi kampanjadokumentoinnin, pystyt tekemään sen omilta kisatyösivuiltasi.

Samoilta sivuilta voit tulostaa myös kuitin 26.10.2020 saakka. Tämän jälkeen sivut sulkeutuvat kisatöiden arviointia varten ja kuitin saat ottamalla yhteyttä johanna.lohiluoma@mtl.fi

 • Osallistumisen deadline on 19.10.2020 klo 12.00. Extended deadline (lisämaksullinen jatkoaika) on maanantaina 26.10.2020 klo 12.00.
 • Jos et ehdi täyttää koko ilmoittautumislomaketta määräaikaan mennessä, voit anoa lisämaksullista jatkoaikaa kirjallisesti 19.10.2020 klo 12.00 mennessä vapaamuotoisella hakemuksella tarja.virmala@mtl.fi. Sähköpostista tulee käydä ilmi kampanjan nimi sekä yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot.
 • Huomaathan, että jatkoaikaa voidaan myöntää vain kampanjalle, jonka osallistumislomakkeen täyttö on aloitettu ja tallennettu kisakansliaan lomakkeen lopussa olevalla ”Tallenna ja jatka myöhemmin” -valinnalla. Osallistumislomakkeelle tulee 19.10.2020 klo 12.00 mennessä olla tallennettuna vähintään ilmoittajan yhteystiedot ja kampanjan nimi. Vahvistamme myöhästyvien kampanjoiden osallistumisoikeuden mahdollisimman nopeasti.
 • Kilpailussa mukana olevat osallistumislomakkeet on vahvistettava torstai 18.10.2020 klo 12.00 mennessä. Tämän jälkeen järjestelmä sulkeutuu eikä lomakkeita enää pääse muokkaamaan tai täydentämään. Osallistumislomakkeen vahvistamisen jälkeen peruttuja osallistumisia ei hyvitetä.

Kampanjan osallistumisoikeus

 • Kilpailuun voivat osallistua kaikki kampanjat, joilla ei ole aiemmin osallistuttu Effie Awards Finland -kilpailuun.
 • Ainakin osan kampanjasta on oltava toteutettu 29.9.2019 ja 28.9.2020 välillä. Tulosten mittauksen pitää tapahtua viimeistään 27.9.2020, käytännössä kuitenkin jo ennen tätä, jotta tulokset ehditään dokumentoida kilpailua varten.
 • Tarkemmat tiedot sarjoista ja alakategorioista löytyvät Kilpailusarjat-osiosta.
 • Yksi kampanja voi osallistua kahteen eri sarjaan. Kilpailusarjoja on kolme.
  • Samalla kampanjalla voi osallistua esimerkiksi tuote- ja palvelusarjan elintarvikkeet-alakategoriaan ja bisneshaasteet-sarjan renessanssi-alakategoriaan.
  • Kahteen sarjaan osallistuminen on hinnoiteltu edullisesti (katso hinnat kohdasta Hinnat ja maksaminen).
  • Oman sarjasi löydät Kilpailusarjat-sivulta.
  • Huomaathan, että tuomaristo voi siirtää kampanjan toiseen sarjaan kuin mihin se on osallistumislomakkeella ilmoitettu.

Lisää tietoa löydät

Jaa: