Osallistumisohjeet

Kilpailuun voi ilmoittaa kaikki markkinointiviestintäkampanjat. Ilmoittaja voi olla markkinointiviestintäalan toimisto tai mainostaja / markkinoija. Ainakin osan kampanjasta on oltava toteutettu 1.9.2022 – 31.8.2023 välillä.

Effie Finlandin ohjeet kilpailuun osallistuville: vinkit lomakkeen täyttöön & kisakanslian käyttöön löydät Entry Kitistä.

Entry Kit

Osallistumislomake

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä osallistumislomake verkossa. Tavoitteiden ja tulosten tarkka kirjaaminen lomakkeelle on erityisen tärkeää, sillä kilpailussa arvioidaan markkinointiviestinnän tuloksellisuutta.

Täytä osallistumislomake huolellisesti, koska tuomarit tekevät päätöksensä lomakkeella ilmoitettujen tietojen ja linkkien perusteella.

Tarkista myös linkkien toimivuus ja voimassaolo koko tuomaroinnin ajalle. Kilpailun järjestäjä ei vastaa puutteellisesti täytetyistä osallistumislomakkeista tai linkeistä, jotka ovat viallisia tai joiden voimassaolo päättyy tuomaroinnin aikana.

Jos haluat tulostaa itsellesi kampanjadokumentoinnin, pystyt tekemään sen omilta kisatyösivuiltasi.

Aikataulu

 • Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 18.9.2023
 • Osallistumisen ensimmäinen deadline on torstaina 12.10.2023
  Kilpailutöiden takaraja (& niiden hinnat) sulkeutuvat aina seuraavan päivän aamuna klo 6.
 • Late fee (lisämaksullinen jatkoaika) on torstaina 26.10.2023
  Kilpailutöiden takaraja (& niiden hinnat) sulkeutuvat aina seuraavan päivän aamuna klo 6.
 • Extended deadline (lisämaksullinen jatkoaika) sunnuntaina 5.11.2023
  Kilpailutöiden takaraja (& niiden hinnat) sulkeutuvat aina seuraavan päivän aamuna klo 6.

Kampanjan osallistumisoikeus

 • Kilpailuun voivat osallistua kaikki kampanjat, joilla ei ole aiemmin osallistuttu Effie Awards Finland -kilpailuun.
 • Ainakin osan kampanjasta on oltava toteutettu 1.9.2022 ja 31.8.2023 välillä. Tulosten mittauksen pitää tapahtua viimeistään 31.8.2023, käytännössä kuitenkin jo ennen tätä, jotta tulokset ehditään dokumentoida kilpailua varten.
 • Tarkemmat tiedot sarjoista ja alakategorioista löytyvät Kilpailusarjat-osiosta.
 • Yhdellä kilpailutyöllä voi osallistua enintään 4 kilpailukategoriaan, joista enintään 1 voi kuulua ”Tuotteet ja palvelut” -osion kategorioihin ja enintään 2 ”Kauppa ja ostokset” -osion kategorioihin. Oman sarjasi löydät Kilpailusarjat-sivulta.
 • Kilpailutyö on ilmoitettava erikseen kuhunkin kategoriaan ja osallistumismaksu on maksettava kustakin kategoriasta. Useaan kategoriaan osallistuminen on hinnoiteltu edullisesti (katso hinnat kohdasta Hinnat ja maksaminen).

Ota huomioon

 • Huomaathan, että tuomaristo voi siirtää kampanjan toiseen sarjaan kuin mihin se on osallistumislomakkeella ilmoitettu.
 • Kilpailutyö kannattaa räätälöidä kunkin kategorian vaatimusten mukaisesti. Tuomarit antavat usein palautetta, että kilpailutöiden arviointi on hankalaa, koska töitä ei ole aina muokattu kyseisen Effie-kategorian vaatimuksiin sopiviksi.
 • Huomioi, että kilpailutyöhön liittyviä lukuja ei julkaista yleisölle

Yhteystiedot

Kisakanslian yhteystiedot löydät täältä.

Jaa: