Osallistumisohjeet

Suosittelemme lukemaan Tarjan vinkit Effie kisatyön kirjoittamiseen ja voit ladata ne myös Tarjan vinkit powerpoint-tiedostona itsellesi. Katso puheenvuorot Effie konkareilta Sanomatalon kick-off tilaisuudesta, tallenne 13.8.2019.

Entry Kit

Osallistumislomake

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä osallistumislomake verkossa. Tavoitteiden ja tulosten tarkka kirjaaminen lomakkeelle on erityisen tärkeää, sillä kilpailussa arvioidaan markkinointiviestinnän tuloksellisuutta.

Täytä osallistumislomake huolellisesti, koska tuomarit tekevät päätöksensä lomakkeella ilmoitettujen tietojen ja linkkien perusteella.

Tarkista myös linkkien toimivuus ja voimassaolo koko tuomaroinnin ajalle. Kilpailun järjestäjä ei vastaa puutteellisesti täytetyistä osallistumislomakkeista tai linkeistä, jotka ovat viallisia tai joiden voimassaolo päättyy tuomaroinnin aikana.

Jos haluat tulostaa itsellesi kampanjadokumentoinnin, pystyt tekemään sen omilta kisatyösivuiltasi.

Aikataulu

 • Ilmoittautuminen alkaa 15.9.2020
 • Osallistumisen ensimmäinen deadline on maanantai 12.10.2020.
  Kilpailutöiden takaraja (& niiden hinnat) sulkeutuvat aina seuraavan päivän aamuna klo 6.
 • Late fee (lisämaksullinen jatkoaika) on maanantai 19.10.2020.
  Kilpailutöiden takaraja (& niiden hinnat) sulkeutuvat aina seuraavan päivän aamuna klo 6.
 • Extended deadline maanantai 26.10.2020. Muistathan hakea extended -lisäaikaa vapaamuotoisella hakemuksella tarja.virmala@mtl.fi 18.10.2020 klo 12 mennessä.

Jatkoajan hakeminen

 • Jos et ehdi täyttää koko ilmoittautumislomaketta määräaikaan mennessä, voit anoa lisämaksullista jatkoaikaa kirjallisesti 19.10.2020 klo 12.00 mennessä vapaamuotoisella hakemuksella tarja.virmala@mtl.fi. Sähköpostista tulee käydä ilmi kampanjan nimi sekä yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot.
 • Huomaathan, että jatkoaikaa voidaan myöntää vain kampanjalle, jonka osallistumislomakkeen täyttö on aloitettu ja tallennettu kisakansliaan.
 • Osallistumislomakkeelle tulee 19.10.2020 klo 12.00 mennessä olla tallennettuna vähintään ilmoittajan yhteystiedot ja kampanjan nimi. Vahvistamme myöhästyvien kampanjoiden osallistumisoikeuden mahdollisimman nopeasti.

Ilmoittaudu täältä

Kampanjan osallistumisoikeus

 • Kilpailuun voivat osallistua kaikki kampanjat, joilla ei ole aiemmin osallistuttu Effie Awards Finland -kilpailuun.
 • Ainakin osan kampanjasta on oltava toteutettu 1.9.2019 ja 31.8.2020 välillä. Tulosten mittauksen pitää tapahtua viimeistään 31.8.2020, käytännössä kuitenkin jo ennen tätä, jotta tulokset ehditään dokumentoida kilpailua varten.
 • Tarkemmat tiedot sarjoista ja alakategorioista löytyvät Kilpailusarjat-osiosta.
 • Yhdellä kilpailutyöllä voi osallistua enintään 4 kilpailukategoriaan, joista enintään 1 voi kuulua ”Tuotteet ja palvelut” -osion kategorioihin ja enintään 2 ”Kauppa ja ostokset” -osion kategorioihin. Oman sarjasi löydät Kilpailusarjat-sivulta.
 • Kilpailutyö on ilmoitettava erikseen kuhunkin kategoriaan ja osallistumismaksu on maksettava kustakin kategoriasta. Useaan kategoriaan osallistuminen on hinnoiteltu edullisesti (katso hinnat kohdasta Hinnat ja maksaminen).
 • Huomaathan, että tuomaristo voi siirtää kampanjan toiseen sarjaan kuin mihin se on osallistumislomakkeella ilmoitettu.
 • Kilpailutyö kannattaa räätälöidä kunkin kategorian vaatimusten mukaisesti. Tuomarit antavat usein palautetta, että kilpailutöiden arviointi on hankalaa, koska töitä ei ole aina muokattu kyseisen Effie-kategorian vaatimuksiin sopiviksi.
 • Huomioi, että kilpailutyöhön liittyviä lukuja ei julkaista yleisölle

Osallistumisohjeet

Effie Finlandin ohjeet kilpailuun osallistuville: vinkit lomakkeen täyttöön & kisakanslian käyttöön.

Entry Kit

Yhteystiedot

Kisakanslian yhteystiedot löydät täältä  tai MTL -sivuilta.

Jaa: