EFFIE Finlandille tasokas Tomi Hilvon johtama tuomaristo

Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL:n ja Suomen Markkinointiliitto MARK:n järjestämä EFFIE Finland –kilpailun tämänvuotinen tuomaristo edustaa monipuolisesti markkinoinnin ja viestinnän suomalaista huippuasiantuntemusta. Tuomariston puheenjohtajana toimii Tomi Hilvo, Management Eventsin toimitusjohtaja ja viimevuotisen EFFIE-juryn varapuheenjohtaja.

Tuomariston muut jäsenet ovat:

Tia Yrjölä, markkinointipäällikkö, Berner
Mikael Wegmüller, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Konecranes
Anne Laakso, brändijohtaja, Kesko
Ahti Martikainen, viestintäjohtaja, TeliaSonera Finland
Jenni Grandell, tuotekehityspäällikkö, Kärkimedia
Elina Oksanen-Ylikoski, Yrityspalvelujohtaja, HSE
Petri Parvinen, professori, HSE
Jukka Tolvanen, toimitusjohtaja, Research International
Eka Ruola, luova johtaja, Hasan&Partners
Petri Pesonen, copy, Bob Helsinki
Zina Kranck, luova johtaja, Viherjuuri
Jari Laakso, toimitusjohtaja, Avalon
Janne Pöyhönen, asiakkuusjohtaja, Lahtinen & Mantere Saatchi & Saatchi
Jouni Heinonen, toimitusjohtaja, Viestintätoimisto Pohjoisranta
Juha Herranen, toimitusjohtaja, Aegis Media
Antti Romppainen, toimitusjohtaja

EFFIE Finland on paljon enemmän kuin vain mainoskilpailu – itse asiassa se ei ole mainoskilpailu ollenkaan, vaan liiketoiminnan kehittämiskilpailu, jossa kisa-ilmoittautumiset ovat kampanjaselostuksia. EFFIE on avoinna keinoista riippumatta kaikille markkinoinnin, designin ja viestinnän kampanjoille, joiden tulokset ovat mitattavia. Online-lomakkeen myötä vaadittavan datan etsiminen ja lomakkeen täyttäminen on sinällään jo koulutusprosessi mainostajan ja asiantuntijapalvelun yhteistyölle. EFFIEn tunnuslause onkin ”Hyvän kampanjadokumentoinnin työkalu”.

Viimeinen kilpailuun ilmoittautumispäivä on 29.8. ja palkintogaala 14.10. MTL järjestää viime vuoden tapaan kevään ja kesän mittaan lukuisia EFFIE Workshopeja eri puolilla Suomea. Näissä käydään läpi, miten hyvä ja tuloksellinen markkinointiviestintäkampanja dokumentoidaan.

EFFIE Finlandin päämediakumppanina vuonna 2008 toimii Kauppalehti ja muina kumppaneina mm. Sound Engine.

Lisätietoja:

MTL, toimitusjohtaja Markus Leikola, p. 050 5630 211