Eka Ruola Effie Awards Finland 2019 päätuomariksi, Sanoma jatkaa pääyhteistyökumppanina

Markkinoinnin tuloksellisuutta mittaavan Effie Awards Finlandin päätuomari tänä vuonna on hasan & partners Groupin toimitusjohtaja Eka Ruola. Sanoma Media Finland jatkaa Effien pääyhteistyökumppanina.

Effie on säilynyt alamme transformaatiossa erittäin relevanttina katselmuksena. Pidän tärkeänä, että vuosittain maamme parhaat caset dokumentoidaan johdonmukaisesti – tämä auttaa tekemään meistä parempia.

 

Näen Effien myös ensisijaisesti luovuuskilpailuna, mutta markkinointiviestinnällisen luovuuden ohella kilpailussa on kyse myös strategisesta luovuudesta ja vaikkapa jakelutieluovuudesta ja näiden avulla syntyneistä poikkeuksellisista tuloksista. Paremmuusjärjestyksen kanssa pitää tuomariston olla tarkkana, mutta se on hienoa se. Otan suurella innolla vastaan päätuomarin tehtävän.

KERTOO KILPAILUN PÄÄTUOMARI EKA RUOLA, CEO & ECD, HASAN & PARTNERS GROUP 

Kilpailu kasvaa vuosi vuodelta. Odotamme tänäkin vuonna taidokkaasti tehtyjä, luovia markkinoinnin töitä.

OLEN TODELLA TYYTYVÄINEN, ETTÄ SUOMALAINEN MARKKINOINTIOSAAMINEN ON HYVÄSSÄ NOSTEESSA JA ETTÄ JOHTORYHMÄTKIN OVAT HERÄNNEET LAADUKKAAN TEKEMISEN TÄRKEYTEEN, JATKAA TARJA VIRMALA, MTL TOIMITUSJOHTAJA.

Tuomariston jäseniksi kutsutaan markkinoinnin huippuammattilaisia asiakasorganisaatiosta ja toimistoista, jotka ovat osoittaneet aiemmissa Effie- tai muissa kansainvälisissä kilpailuissa hallitsevansa markkinoinnin tulosten tekemisen. Tuomaristoon kutsutaan edustajat myös korkeakouluista ja mediasta.

Sanoma on Effie-kilpailun pääyhteistyökumppani

Suomen johtava mediatalo Sanoma Media Finland jatkaa jo viidettä vuotta Effie Finlandin pääyhteistyökumppanina.

Markkinointi on investointi yrityksen tulevaisuuteen, kasvuun ja kannattavuuteen. Tuloksellisuutta mittaava Effie todentaa onnistumiset käytännössä ja olemme todella ylpeitä voidessamme jatkaa Effien pääyhteistyökumppanina.

TAVOITTEENAMME SANOMAN B2B:SSA ON NOSTAA KESKUSTELUA SUOMESSA MARKKINOINNIN ROOLISTA YRITYSTEN MENESTYKSESSÄ. MARKKINOINNIN LUOTTOKUMPPANINA OLEMME USEIN MUKANA RAKENTAMASSA ASIAKKAILLEMME KASVUA ERILAISILLA MONIMEDIALLISILLA RATKAISUILLA, SANOO B2B CHIEF COMMERCIAL OFFICER TUOMAS AIRISTOSANOMA MEDIA FINLAND

Effie-kilpailusta

Effie on maailman laajin markkinointiviestinnän tehokkuutta mittaava kilpailu. Sen omistaa Effie Worldwide Inc. Kilpailun perusti New York American Marketing Association (NYAMA) vuonna 1968. Effie on rekisteröity tavaramerkki.

Kilpailua järjestetään 42 maassa. Suomessa 16. kertaa järjestettävän maakohtaisen kilpailun lisenssin omistaa Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL ry.

Lisätiedot
Eka Ruola, päätuomari, eka.ruola@hasanpartners.fi
Tarja Virmala, MTL:n toimitusjohtaja, puh. 040 048 4693

MTL ry on markkinoinnin ja viestinnän sekä teknologian asiantuntijayritysten etujärjestö. MTL kokoaa yhteen yritykset, jotka parantavat markkinoinnin, luovuuden ja teknologian yhdistelmällä asiakkaidensa kilpailukykyä, luovat kasvua ja tekevät liiketoiminnalla tulosta.