Osallistumisohjeet

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä osallistumislomake verkossa. Vuoden 2018 kilpailun osallistumislomake avataan elokuun lopussa. Tavoitteiden ja tulosten tarkka kirjaaminen lomakkeelle on erityisen tärkeää, sillä kilpailussa arvioidaan markkinointiviestinnän tuloksellisuutta.

Täytä osallistumislomake huolellisesti, koska tuomarit tekevät päätöksensä lomakkeella ilmoitettujen tietojen ja linkkien perusteella. Tarkista myös linkkien toimivuus ja voimassaolo koko tuomaroinnin ajalle. Kilpailun järjestäjä ei vastaa puutteellisesti täytetyistä osallistumislomakkeista tai linkeistä, jotka ovat viallisia tai joiden voimassaolo päättyy tuomaroinnin aikana.

Osallistumislomakkeen kysymyksiin pitää jatkoesittelyjen yhtenäisyyden vuoksi vastata suomeksi. Kilpailutyön luovat näytteet ja tiivistelmä voivat olla englanniksi.

Jos haluat tulostaa itsellesi kampanjadokumentoinnin, tee se ennen osallistumisen vahvistamista ja maksuvaiheeseen siirtymistä. Osallistumisen vahvistamisen jälkeen saat dokumentaation ottamalla yhteyttä kisakansliaan effie [at] mtl.fi.

Osallistumisen deadline on torstai 27.9.2018 klo 12.00.

Extended deadline (lisämaksullinen jatkoaika) on torstai 4.10.2018 klo 12.00.

Jos et ehdi täyttää koko ilmoittautumislomaketta määräaikaan mennessä, voit anoa lisämaksullista jatkoaikaa kirjallisesti 28.9.2018 klo 12.00 mennessä osoitteessa effie [at] mtl.fi. Sähköpostista tulee käydä ilmi kampanjan nimi sekä yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot.

Huomaathan, että jatkoaikaa voidaan myöntää vain kampanjalle, jonka osallistumislomakkeen täyttö on aloitettu ja tallennettu kisakansliaan lomakkeen lopussa olevalla "Tallenna ja jatka myöhemmin" -valinnalla. Osallistumislomakkeelle tulee 28.9.2018 klo 12.00 mennessä olla tallennettuna vähintään ilmoittajan yhteystiedot ja kampanjan nimi (kohdat 1.1-2.3). Vahvistamme myöhästyvien kampanjoiden osallistumisoikeuden mahdollisimman nopeasti.

Kilpailussa mukana olevat osallistumislomakkeet on vahvistettava torstai 4.10. klo 12.00 mennessä. Tämän jälkeen järjestelmä sulkeutuu eikä lomakkeita enää pääse muokkaamaan tai täydentämään. Osallistumislomakkeen vahvistamisen jälkeen peruttuja osallistumisia ei hyvitetä.

Shortlistatut kilpailutyöt julkistetaan 22.1.2018.

Kampanjan osallistumisoikeus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki kampanjat, joilla ei ole aiemmin osallistuttu Effie Awards Finland -kilpailuun. Ainakin osan kampanjasta on oltava toteutettu 29.9.2017 ja 28.9.2018 välillä. Tulosten mittauksen pitää tapahtua viimeistään 27.9.2018, käytännössä kuitenkin jo ennen tätä, jotta tulokset ehditään dokumentoida kilpailua varten.

Tarkemmat tiedot sarjoista ja alakategorioista löytyvät Kilpailusarjat-osiosta.

Kampanja voi osallistua kahteen sarjaan

Kilpailusarjoja on kolme ja yksi kampanja voi osallistua kahteen eri sarjaan. Samalla kampanjalla voi osallistua esimerkiksi tuote- ja palvelusarjan elintarvikkeet-alakategoriaan ja bisneshaasteet-sarjan renessanssi-alakategoriaan. Kahteen sarjaan osallistuminen on hinnoiteltu edullisesti (katso hinnat kohdasta Hinnat ja maksaminen). Oman sarjasi löydät Kilpailusarjat-sivulta. Huomaathan, että tuomaristo voi siirtää kampanjan toiseen sarjaan kuin mihin se on osallistumislomakkeella ilmoitettu.