MTL:ltä ja Sanomilta Effie Masterminds -videosarja

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL ry ja Sanoma Media Finland ovat tuottaneet yhdessä Effie Masterminds -videosarjan, jossa esitellään luovaa ja tuloksellista markkinointia. Masterminds-sarjan tavoitteena on jakaa osaamista ja kannustaa tavoitteellisen markkinoinnin tekemiseen.

Effie Awards Finland on kansainvälinen kilpailu, jossa palkitaan luovasta ja tuloksiin johtavasta markkinoinnista. Haluamme kertoa taustoja tuloksellisen markkinoinnin tekemisestä inspiraatioksi ja ideoinnin lähteeksi kaikille.

SANOO TARJA VIRMALA, MARKKINOINNIN, TEKNOLOGIAN JA LUOVUUDEN LIITTO MTL:N TOIMITUSJOHTAJA.

Effien kilpailulomake noudattelee tavoitteellisen markkinoinnin suunnittelun runkoa. Se on hyvä työkalu ja sapluuna kaikkeen markkinoinnin suunnitteluun.

VIRMALA JATKAA

Effien tasoisesti työskentely ohjaa koko suunnittelua oikeaan, yhä tuloksellisempaan suuntaan läpi vuoden. Kokemukset ja neuvot alan konkareilta ovat hyödyllisiä jokaiselle alalla työskentelevälle. Suunnittelun, markkinatutkimuksen, median, luovuuden ja projektihallinnan saumaton yhdistäminen näkyy kaikissa Effiessa menestyneissä työssä. Nämä videot kannattaa katsoa.

SANOO KARRI AHONEN, JOHTAJA, SANOMAN B2B:STA

Effie Awards Finland on kasvanut viime vuosina arvostetuksi luovan ja tehokkaan markkinoinnin kilpailuksi. Hyviä Effie-esimerkkejä kysytään jatkuvasti. Nyt tuotetussa Effie Masterminds -sarjassa esitellään valittuja Effie-voittajia ja niiden tekijöitä sekä toimistoista että asiakasorganisaatioista.

Effie Masterminds -videosarjaa käytetään markkinoinnin edistämisessä, valmennuksessa ja opetuksessa.

Effie Masterminds-videosarjat löytyvät Effien nettisivuilta & kilpailun pääyhtristyökumppanin Sanomien sivuilta.