Effie Awards Finland 2019 -tuomaristo julkaistu

Effie Awards Finland tuomaristoon on kutsuttu 25 ammattilaista eri toimialoilta arvioimaan markkinoinnin tuloksellisuutta sekä luovuutta strategisella ja kaikilla markkinoinnin tasoilla.

Menemme kohti haastavampia aikoja. Ne markkinoijat, jotka satsaavat markkinointiin, saavat vahvan tuoton panostuksilleen. Meidän pitää Effien avulla osoittaa suomalaisille yrityksille, miten vaikuttavia tuloksia korkeatasoisella markkinoinnilla voidaan saada aikaiseksi.

sanoo Effie Awards Finland 2019 -kilpailun päätuomari, hasan & partners groupin toimitusjohtaja Eka Ruola

Luovuus on ylivoimaisesti tärkein tulevaisuuden taito, ja strateginen luovuus on Effiessä hyvin erityinen asia. Effiessä palkitaan näkemyksellisiä ja yllättäviäkin ratkaisuja, joilla on saatu tuloksia aikaan. Tulevan kisan seksikkäin case voi olla poikkeuksellinen ja odottamaton strategia, jota tukee kelpo markkinointiviestintä.

Ruola jatkaa

Maamme paras markkinointi dokumentoidaan johdonmukaisesti tässä kilpailussa. Voimme jakaa osaamista ja olla inspiraation lähteenä. Jotta saisimme tuomaristoon mahdollisimman laajan näkemyksen, olemme koonneet huippuammattilaisia eri toimialoilta.

sanoo Tarja Virmala, Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL ry:n toimitusjohtaja

Suomen johtava mediatalo Sanoma Media Finland jatkaa jo viidettä vuotta Effie Finlandin pääyhteistyökumppanina.

Suomen johtavana mediatalona tiedostamme asemamme ja vastuumme tuloksekkaan markkinoinnin asialla. Tärkein tehtävämme on auttaa markkinoijia menestymään. Hyvä markkinointi ei palkitse ainoastaan mainonnantekijöitä vaan toimii yritysten kasvun ajurina ja siten vie koko Suomen taloutta eteenpäin. Effie on tapa sekä todentaa että tehdä markkinointia oikein.

sanoo Karri Ahonen Sanoman B2B:sta

Effie Awards Finlandin tuomaristoon kuuluvat

Effie-kilpailusta

Effie on maailman laajin markkinointiviestinnän tehokkuutta mittaava kilpailu. Sen omistaa Effie Worldwide Inc. Kilpailun perusti New York American Marketing Association (NYAMA) vuonna 1968. Effie on rekisteröity tavaramerkki.

Kilpailua järjestetään 42 maassa. Suomessa 18. kertaa järjestettävän maakohtaisen kilpailun lisenssin omistaa Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL ry.

 

MARKKINOINNIN, TEKNOLOGIAN JA LUOVUUDEN LIITTO MTL RY

 

Lisätietoja

  • Tarja Virmala, MTL ry, 0400 484 693
  •  Eka Ruola, hasan & partners group, 040 860 0234