Uudistimme Effie Awards Finlandin osallistumislomaketta

On se aika vuodesta, kun näppäimistöt liekeissä täytämme Effien kisahakemuksia. Olethan huomannut, että kisahakemusten deadline on jo ensi viikon perjantaina 4.10.2019 klo 12.00. Extended deadline on torstaina 10.10.2019.

Uudistimme osallistumislomaketta

Tänä vuonna ei ole mahdollista tehdä välitallennuksia vaan kisatyön perustiedot tulee täyttää yhdellä istumalla. Pahoittelemme, että tästä aiheutuu teille ylimääräistä vaivaa. Korjaamme asian ensi vuoteen.

Kilpailutyön tiedot palautetaan PDF-tiedostona kisatyön liitteisiin. Ota talteen: Effie kilpailutyö_2019. Liitteitä osallistujat pääsevät muokkaamaan kisakanslian sulkeutumiseen saakka (pe 4.10.2019).

Tekstimäärää ei hakemuksessa ole määritelty. Tämän vuoksi onkin tärkeää, että muistatte pitää tekstin ytimekkäänä. Lukuvinkkinä: Tarjan Dos and don`ts

Omilta kisasivuilta pääsette myöhemmin muokkaamaan ja lisäämään kilpailutyön liitetiedostoja.

Muita kisakanslian uudistuksia

  • Ennen kuin pääsette hakemukseen, valitkaa kategoriat, joihin haluatte osallistua. Maksu suoritetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä. Etu- ja alennuskoodit löydätte nettisivuiltamme.
  • Kisasivuiltanne löydätte kuitista kopion ja joka on helposti tulostettavissa. Kirjanpitäjä kiittää.

Pulmat & hikat

Jos teille tulee ongelmia lomakkeen kanssa olkaa yhteydessä johanna.lohiluoma@mtl.fi / puh. 050 400 2623. Pystymme korjaamaan uupuneita kohtia.

 

Effie Awards on markkinoinnin tuloksellisuutta mittaava kilpailu, jonka Suomessa järjestää Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL

Effie Awards Finland on Suomen ainoa markkinointiviestinnän tuloksellisuutta mittaava kilpailu. Kilpailutöiden määrällä mitattuna Effie on Suomen suurin markkinoinnin tehokkuutta mittaava kilpailu. Vuoden 2019 kilpailun pääyhteistyökumppanina toimii Sanoma Media Finland.