Effie Worldwide Bootcamp

Tänä syksynä Effie Awards katto-organisaatio järjestää ensimmäistä kertaa Effie Worldwide Bootcampin. Koulutuksen avulla osallistuja saa työkalut parantamaan organisaationsa markkinoinnin tehokkuutta.

Koulutukseen osallistujat saavat myös sertifikaatin, joka on mainio lisä cv:hin. Koulutus & virtuaalityöpajat järjestetään Zoomissa. Kurssi kestää 10 viikkoa ja hintaa koulutuksella on noin 3 200 euroa. Kurssi alkaa 30.9.2020.

Mukaan voivat hakea kaikki alalla 3-7 vuotta työskennelleet markkinointialan ammattilaiset.

Marketing effectiveness bootcamp

Sharpen your marketing effectiveness skills. Collaborate on projects with peers from a diverse set of industries and experience. Get mentoring on your own business or marketing challenge. You’ll earn the Effie Marketing Effectiveness Certificate.

Enroll & more information

 

 

Effie Awards Finland on markkinoinnin tuloksellisuutta mittaava kilpailu, jonka Suomessa järjestää Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL.